تبلیغات
هیچ جا خونه آدم نمی شه - کیک آپساید داون آلبالو

هیچ جا خونه آدم نمی شه

حتی اگه وسط امتحانای پایان ترم دانشگاه باشی باز هم نمی شه از آلبالوهای خوشگل و خوشرنگ و ترش حیاط خلوت گذشت.  مخصوصا اگه زوج شکمویی مثل ما باشین و مدتها باشه که یک دستور کیک آلبالوی خارجی داشته باشین و در انتظار رسیدن آلبالوها برای درست کردنش. این کیک دسترنج کار مشترک من و همسر جان در هفته گذشته است. البته دستور یک اشتباه داشت، اونم اینکه نوشته بود کیک توی قالب 20 سانتی درست بشه اما باید قالب 25 سانتی می بود تا کاملا همونی بشه که توی عکس مجله بود.

مواد لازم:

کره                               200 گرم (می دونم زیاده اما شدیدا کیک رو خوشمزه می کنه)

شکر                              200 گرم

تخم مرغ                         4 عدد (اینم زیاده اما حتما لازمه دیگه)

وانیل                              یک قاشق چایخوری

آرد                                225 گرم

بیکینگ پودر                   1 قاشق غذاخوری

بادام خرد شده                   25 گرم

شیر                               نصف پیمانه

آلبالو                              به میزان لازم

گلدن سیروپ                    دو قاشق غذاخوری (اگه نداشتید به جاش عسل استفاده کنید)

  1. فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک قالب 25 سانتی رو چرب کنید و بذارید کنار.
  2. کره و شکر رو با همزن برقی بزنید تا روشن و کرم مانند بشه.
  3. کم کم تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کنید و به زدن ادامه بدید. بعد آرد، بیکینگ پودر و بادام را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر شیر رو اضافه کرده و تا حدی که مخلوط یکدست بشه هم بزنید.
  4. آلبالوهای هسته گرفته را ته ظرف بچینید (انگار می خواین ته دیگ آلبالو درست کنید). روش گلدن سیروپ رو بریزید و بعد مایه کیک رو بریزید روی آلبالوها.
  5. قالب رو بذارید توی فر تا 40 دقیقه بپزه، بعد با خلال دندون چک کنید و اگه چیزی از کیک به خلال دندون نچسبید قالب رو از فر بیرون بیارید و بعد از سرد شدن کیک رو توی ظرف برگردانید و نوش جان کنید.

خیلی خیلی خوشمزه بود و ترکیب ترشی آلبالو با شیرینی کیک خیلی دلچسب بود.


نوشته شده در چهارشنبه 27 خرداد 1394 ساعت 07:07 ب.ظ توسط شف شبنم نظرات |


(تعداد کل صفحات:[cb:pages_total]) [cb:pages_no]
مرجع قالب وبلاگ در میهن تمپ - طراح قالب : پیچک