تبلیغات
هیچ جا خونه آدم نمی شه - چیز کیک توت فرنگی

هیچ جا خونه آدم نمی شه

انقدر به خاطر خراب بودن بلاگفا پست عقب افتاده دارم که نمی دونم از کجا شروع کنم، اما امروز کیکی که همسرجان هفته قبل درست کرد رو رونمایی می کنم.

این دستور رو همسرجان توی یک مجله خارجی دیده و دوست داشت درستش کنه و بالاخره هفته پیش وقتشو پیدا کرد.

مواد لازم برای خمیر:

آرد                                250 گرم

نمک                              یک پنس

کره                               125 گرم

پودر قند                          یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ                         یک عدد

آب                                 به میزان لازم

مواد لازم برای لایه پنیری:

پنیر خامه ای                    675 گرم

کره آب کرده                    50 گرم

تخم مرغ                         سه عدد

شکر                              200 گرم

آرد ذرت                         سه قاشق غذاخوری

وانیل                              یک قاشق چایخوری

شیر                               شش قاشق غذاخوری

توت فرنگی                     150 گرم

  1. فر رو روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. و یک قالب کمربندی 25 سانتی رو چرب کنید و بذارید کنار.
  2. برای خمیر: آرد و نمک رو می ریزیم توی کاسه و کره رو به قطعات کوچیک تکه می کنیم و با نوک انگشت با آرد قاطیش می کنیم تا مخلوطی به شکل خرده نون درست بشه. بعد شکر رو باهاش قاطی می کنیم و بعد تخم مرغ رو باهاش ورز می دیم. تا جایی که لازم بود بهش آب اضافه می کنیم تا موادمون به شکل خمیر در بیاد.
  3. خمیر رو روی یک سطح آرد پاشی شده باز می کنیم و توی قالب پهنش می کنیم به طوری که کف و دیواره های قالب رو بگیره.
  4. برای مواد پنیری: پنیر خامه ای، کره، زرده های تخم مرغ، شکر، آرد ذرت، وانیل و شیر رو با همزن می زنیم تا یکنواخت بشن.
  5. سفیده های تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا پف کنه اما لازم نیست به حدی بزنیم که فرم بگیره. بعد به آرامی به مواد پنیری اضافه اش می کنیم و با یک قاشق چوبی یا لیسک فولدش می کنیم. سپس توت فرنگی ها رو به مایه اضافه می کنیم.
  6. مایه رو توی قالبمون می ریزیم و روشو صاف می کنیم. برای 50 تا 60 دقیقه توی فر می پزیمش. بعد فر رو خاموش می کنیم و درشو باز می کنیم؛ اجازه می دیم قالب توی فر با در باز بمونه تا زمانی که خنک بشه.

*بهتره از پنیر خامه ای خوب مثل مارک puck استفاده کنید. البته با پنیر خامه ای های ایرانی مثل کاله هم خوب می شه اما با پنیر خارجی رویایی می شه.

*وقتی زمان پخت تموم شد ممکنه مایه پنیری هنوز شل باشه و حس کنید نپخته اما وقتی سرد بشه خودشو می گیره. پس مثل همسرجان دست گل به آب ندین و گریل رو روشن نکنید که روی کیکتون مثل مال ما عین ته دیگ بشه.

*اگه بذارید چند ساعتی توی یخچال بمونه بعد سروش کنید خیلی خوشمزه تر می شه.

 


نوشته شده در یکشنبه 31 خرداد 1394 ساعت 09:26 ق.ظ توسط شف شبنم نظرات |


(تعداد کل صفحات:[cb:pages_total]) [cb:pages_no]
مرجع قالب وبلاگ در میهن تمپ - طراح قالب : پیچک