تبلیغات
هیچ جا خونه آدم نمی شه - کیک ادویه دار کرنبری

هیچ جا خونه آدم نمی شه

چند وقت پیش دختر خاله مامانم از امریکا برامون مقداری کرنبری خشک آورد. منم تا حالا چند تا شیرینی خوشمزه باهاش درست کردم که امروز دستور یکی از اون ها رو می نویسم. خیلی خوشمزه و لطیف و عالی بود. جای شما خالی با کل فامیل مادری خوردیم و همه دوست داشتند. اگه کرنبری نداشتین اصلا مهم نیست، با کشمش درستش کنید.

کدو خورشتی رنده شده                   دو عدد بزرگ

شکر قهوه ای                               یک و یک چهارم پیمانه

روغن مایع                                  یک چهارم پیمانه

تخم مرغ                                     دو عدد

وانیل                                          یک قاشق چایخوری

آرد کیک                                     یک و نیم پیمانه

آرد سبوس دار                              نصف پیمانه

پودر دارچین                                یک قاشق غذاخوری

نمک                                          یک و نیم قاشق چایخوری

بیکینگ پودر                               یک قاشق چایخوری

جوش شیرین                                یک قاشق چایخوری

جوز هندی رنده شده                      نصف قاشق چایخوری

گردوی خرد شده                           سه چهارم پیمانه

کرنبری خشک                             سه چهارم پیمانه

  1. فر رو روی 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم. توی یک قالب نون صبحانه، کاغذ روغنی می ندازیم جوری که کاغذ از لبه های قالب بیرون بزنه.
  2. توی یک کاسه، شکر قهوه ای، روغن، تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی مخلوط می کنیم. بعد کدوی رنده شده را بهش اضافه می کنیم.
  3. توی یک کاسه بزرگتر، آرد کیک، آرد سبوس دار، دارچین، نمک، بیکینگ پودر، جوش شیرین و جوز هندی رو با همزن دستی مخلوط می کنیم. بعد مایه کاسه قبلی رو بهش اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم تا سفیدی آرد دیگه توی مایه دیده نشه. گردو و کرنبری رو به مایه اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن مواد هم می زنیم.
  4. مایه رو توی قالب می ریزیم و اگه خواستیم یک قاشق شکر سفید روش می پاشیم تا روش بعد از پخت تردتر بشه.
  5. بین یک ساعت تا یک ساعت و ربع می ذاریم توی فر. بعد از فر درش میاریم و بعد از خنک شدن قالب، لبه های کاغذ روغنی رو می گیریم و از قالب درش میاریم. اگه خواستید برش می زنید و توی ظرف می چینید.

*اگه همه اش همون روز خورده نشد توی ظرف در بسته، تو دمای محیط نگهش دارید. احتیاجی به یخچال نداره.

*اگه از جوش شیرین دوست ندارید استفاده کنید مقدار بیکینگ پودر رو دو برابر کنید.


نوشته شده در دوشنبه 1 تیر 1394 ساعت 01:32 ب.ظ توسط شف شبنم نظرات |


(تعداد کل صفحات:[cb:pages_total]) [cb:pages_no]
مرجع قالب وبلاگ در میهن تمپ - طراح قالب : پیچک