تبلیغات
هیچ جا خونه آدم نمی شه - مطالب خرداد 1394

هیچ جا خونه آدم نمی شه

انقدر به خاطر خراب بودن بلاگفا پست عقب افتاده دارم که نمی دونم از کجا شروع کنم، اما امروز کیکی که همسرجان هفته قبل درست کرد رو رونمایی می کنم.

این دستور رو همسرجان توی یک مجله خارجی دیده و دوست داشت درستش کنه و بالاخره هفته پیش وقتشو پیدا کرد.

مواد لازم برای خمیر:

آرد                                250 گرم

نمک                              یک پنس

کره                               125 گرم

پودر قند                          یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ                         یک عدد

آب                                 به میزان لازم

مواد لازم برای لایه پنیری:

پنیر خامه ای                    675 گرم

کره آب کرده                    50 گرم

تخم مرغ                         سه عدد

شکر                              200 گرم

آرد ذرت                         سه قاشق غذاخوری

وانیل                              یک قاشق چایخوری

شیر                               شش قاشق غذاخوری

توت فرنگی                     150 گرم

  1. فر رو روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. و یک قالب کمربندی 25 سانتی رو چرب کنید و بذارید کنار.
  2. برای خمیر: آرد و نمک رو می ریزیم توی کاسه و کره رو به قطعات کوچیک تکه می کنیم و با نوک انگشت با آرد قاطیش می کنیم تا مخلوطی به شکل خرده نون درست بشه. بعد شکر رو باهاش قاطی می کنیم و بعد تخم مرغ رو باهاش ورز می دیم. تا جایی که لازم بود بهش آب اضافه می کنیم تا موادمون به شکل خمیر در بیاد.
  3. خمیر رو روی یک سطح آرد پاشی شده باز می کنیم و توی قالب پهنش می کنیم به طوری که کف و دیواره های قالب رو بگیره.
  4. برای مواد پنیری: پنیر خامه ای، کره، زرده های تخم مرغ، شکر، آرد ذرت، وانیل و شیر رو با همزن می زنیم تا یکنواخت بشن.
  5. سفیده های تخم مرغ رو با همزن می زنیم تا پف کنه اما لازم نیست به حدی بزنیم که فرم بگیره. بعد به آرامی به مواد پنیری اضافه اش می کنیم و با یک قاشق چوبی یا لیسک فولدش می کنیم. سپس توت فرنگی ها رو به مایه اضافه می کنیم.
  6. مایه رو توی قالبمون می ریزیم و روشو صاف می کنیم. برای 50 تا 60 دقیقه توی فر می پزیمش. بعد فر رو خاموش می کنیم و درشو باز می کنیم؛ اجازه می دیم قالب توی فر با در باز بمونه تا زمانی که خنک بشه.

*بهتره از پنیر خامه ای خوب مثل مارک puck استفاده کنید. البته با پنیر خامه ای های ایرانی مثل کاله هم خوب می شه اما با پنیر خارجی رویایی می شه.

*وقتی زمان پخت تموم شد ممکنه مایه پنیری هنوز شل باشه و حس کنید نپخته اما وقتی سرد بشه خودشو می گیره. پس مثل همسرجان دست گل به آب ندین و گریل رو روشن نکنید که روی کیکتون مثل مال ما عین ته دیگ بشه.

*اگه بذارید چند ساعتی توی یخچال بمونه بعد سروش کنید خیلی خوشمزه تر می شه.

 


نوشته شده در یکشنبه 31 خرداد 1394 ساعت 10:26 ق.ظ توسط شف شبنم نظرات |

حتی اگه وسط امتحانای پایان ترم دانشگاه باشی باز هم نمی شه از آلبالوهای خوشگل و خوشرنگ و ترش حیاط خلوت گذشت.  مخصوصا اگه زوج شکمویی مثل ما باشین و مدتها باشه که یک دستور کیک آلبالوی خارجی داشته باشین و در انتظار رسیدن آلبالوها برای درست کردنش. این کیک دسترنج کار مشترک من و همسر جان در هفته گذشته است. البته دستور یک اشتباه داشت، اونم اینکه نوشته بود کیک توی قالب 20 سانتی درست بشه اما باید قالب 25 سانتی می بود تا کاملا همونی بشه که توی عکس مجله بود.

مواد لازم:

کره                               200 گرم (می دونم زیاده اما شدیدا کیک رو خوشمزه می کنه)

شکر                              200 گرم

تخم مرغ                         4 عدد (اینم زیاده اما حتما لازمه دیگه)

وانیل                              یک قاشق چایخوری

آرد                                225 گرم

بیکینگ پودر                   1 قاشق غذاخوری

بادام خرد شده                   25 گرم

شیر                               نصف پیمانه

آلبالو                              به میزان لازم

گلدن سیروپ                    دو قاشق غذاخوری (اگه نداشتید به جاش عسل استفاده کنید)

  1. فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک قالب 25 سانتی رو چرب کنید و بذارید کنار.
  2. کره و شکر رو با همزن برقی بزنید تا روشن و کرم مانند بشه.
  3. کم کم تخم مرغ ها و وانیل رو اضافه کنید و به زدن ادامه بدید. بعد آرد، بیکینگ پودر و بادام را اضافه کنید و هم بزنید. در آخر شیر رو اضافه کرده و تا حدی که مخلوط یکدست بشه هم بزنید.
  4. آلبالوهای هسته گرفته را ته ظرف بچینید (انگار می خواین ته دیگ آلبالو درست کنید). روش گلدن سیروپ رو بریزید و بعد مایه کیک رو بریزید روی آلبالوها.
  5. قالب رو بذارید توی فر تا 40 دقیقه بپزه، بعد با خلال دندون چک کنید و اگه چیزی از کیک به خلال دندون نچسبید قالب رو از فر بیرون بیارید و بعد از سرد شدن کیک رو توی ظرف برگردانید و نوش جان کنید.

خیلی خیلی خوشمزه بود و ترکیب ترشی آلبالو با شیرینی کیک خیلی دلچسب بود.


نوشته شده در چهارشنبه 27 خرداد 1394 ساعت 07:07 ب.ظ توسط شف شبنم نظرات |

نوشتن اولین پست توی وبلاگ جدید تو این هوای گرم همچین عکسی رو لازم داره تا جیگر آدم حال بیاد.

به خاطر مشکلات دسترسی سایت بلاگفا فعلا اومدم اینجا و این وبلاگ رو درست کردم. هر چی صبر کردم تا مشکل بلاگفا حل بشه نشد و حالا من اینجام با یک وبلاگ جدید. نمی دونم تا کی اینجا بمونم. نمی دونم وقتی بلاگفا مشکلش حل بشه برگردم اونجا یا همینجا بمونم. اما فعلا که اینجام.

عکس خوشمزه ای که می بینید نوشیدنی محبوب این روزای خونه ماست که هم خودمون دوستش داریم هم مهمونامون کلی ازش استقبال کردن. توت فرنگی یخ زده و شیر و شکر رو می ریزم توی پارچ مخلوط کن و با فشار یک دکمه نوشیدنی سرد و خوشمزه تابستونی آماده است.

اینم آدرس وبلاگ قبلی که فعلا غیر فعال شده:               www.lovelyhome.blogfa.com

زود میام و پست بعدی رو می نویسم تا کم کم به محیط جدید عادت کنم.


نوشته شده در سه شنبه 26 خرداد 1394 ساعت 06:12 ب.ظ توسط شف شبنم نظرات |


(تعداد کل صفحات:[cb:pages_total]) [cb:pages_no]
مرجع قالب وبلاگ در میهن تمپ - طراح قالب : پیچک